Ünnepek után....


   Megjegyzések, hozzászólások a lap legalján!
 Ünnepek után vagyunk! Mi jöhet még Pünkösd napjáig? 
Mi az mire még  fölfigyelhetünk, a médiasztorik és egyéb jól bejáratott fogyasztói témák mellett? Az események és kihívások pörögnek a diktált ritmus szerint, van még időnk arra is ami nem tőlünk függ...? 
    Tudom, hogy mindenki kiharcolja a maga idejét, mikor valóban arra figyelhet, azt csinálhatja amit nagyon kedvel és természetesen ezzel örömet okozhat a környezetének is ...


    Mikor adhatok(unk), kapni is könnyebb minden területen, ez a hétköznapok a "nemünnepnapok" varázsa amit, ha bátorkodunk megélni,  majd az ünnepi időszakokban van miről megemlékezni és tovább lépni többként, lelkesedve!
   Sokszor bejön az a kép, mikor gyerekként annyi apró és hasznos örömet átélhettem, mert fölfedezhettem  közeli és távoli környezetemet, a maga sajátosságaival, kihívásaival és szépségeivel..., ez ma sem változott! 

   Soha nem mondhatjuk, hogy már mindent, mindenkit kiismertünk környezetünkben és semmi sem érdekes, megragadó..., de igen ott van az, csak tekinteted kell ráirányítsd!
Felnőtt fejjel is jó elgondolkodni és ellesni a gyermeki kíváncsiság , lelkesedés,  megbocsátás, majd továbblépés egyszerű de hasznos lépéseit! 
    A természet is, mely körbevesz bennünket a maga egyedi sajátosságaival, továbbra is kimeríthetetlen forrása annak, hogy értékeljük létünk értelmét, annak minden percét és pillanatát és jövőjét! E Bikini dalt véletlen fedeztem fel egy  mp3-hallgatásánál! Kíváncsi voltam, vajon milyen lehet videón, de nem találtam ilyent! 
   Volt néhány videóm és fotóm miből hirtelen összedobtam első videóklipemet (2011-ben).                                
   Szerény véleményem szerint sok igazság bújik meg a sorok között ami megfontolandó, persze a dal maga is ad egy rugalmasságot a sokszor szürkének tűnő hétköznapokban.....

Köszönöm a kedves figyelmeteket, megosztásokat és visszajelzéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés helye: